Lid worden

Word lid

Klik op de knop om uw lidmaatschap in orde te brengen.

Ook zij zijn lid van KSOVA:

Wim Smet

Jiri Bergs

Altan Cayir

Lid worden van de oudste scheidsrechtersvriendenkring in België & Europa


Hoe word ik lid van KSOVA?


Klik op de witte knop 'Lid worden >>' en vul alle gegevens in het formulier in. We vragen hierin naar uw naam, adres, contactgegevens, persoonlijke gegevens en voetbalgegevens. Wanneer u klaar bent, krijgt u onze bankgegevens tevoorschijn. U stort het bedrag van € 30,00 op onze bankrekeningnummer met als mededeling 'Lidgeld 20xx-20xx'. Zo eenvoudig is het om lid te worden.


Wat is de bankrekeningnummer van KSOVA?


De bankrekeningnummer van KSOVA is BE07 0011 7975 9466.


Hoeveel bedraagt het lidgeld?


Het lidgeld is vastgesteld op € 30,00 per seizoen.

Beginnelingen genieten het eerste jaar van gratis lidmaatschap.

Vanaf het daarop volgende seizoen betalen ze ook het lidgeld.


Wat houdt mijn lidgeld allemaal in?


Je wordt opgenomen in een vriendenkring bestaande uit scheidsrechters en ex-scheidsrechters uit allerlei niveau's, vanaf de beginnende scheidsrechters actief bij U15 tot de professionele scheidsrechters actief in de Jupiler Pro League. Samen delen we dezelfde passie voor de arbitrage!


Door middel van activiteiten (bv. bowling, padel, paintball, ...) trachten we regelmatig bijeen te komen en vriendschapsbanden met elkaar op te bouwen en ervaringen als scheidsrechters uit te delen.


Daarnaast mag je vanaf de leeftijd van 16 jaar deel uitmaken van onze voetbalploeg. Enkele keren per seizoen spelen wij een vriendschappelijke wedstrijd tegen andere scheidsrechtersverenigingen, zowel thuis als op verplaatsing (bv. Gent, Lier, Mechelen, Genk, ...). Occassioneel spelen we ook tornooien, meestal in de zomerperiode (Pinkstertornooi KSOLEO, Finaledag HasTrui, ...).


Voor al deze sportieve activiteiten ben je verzekerd door onze vereniging.


Als lid van KSOVA mag je ook naar onze ledenvergaderingen komen om het contact met de collega's-scheidsrechters te onderhouden, ervaringen uit te wisselen en om up-to-date te blijven van de nieuwigheden binnen de vereniging, alsook binnen de Royal Belgian FA en Voetbal Vlaanderen. Elke ledenvergadering heeft een bepaald thema: een eetactiviteit, een gastspreker of een andere activiteit. Zo mochten we in het verleden Joeri Van de Velde, Paul Allaerts, Sébastien Delferière, enz. ontvangen.


Als lid nodigen wij jou ook van harte uit op onze jaarlijkse KSOVA Nieuwsjaarsreceptie in januari. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie bereiden we een hele receptie vol met hapjes voor die jou kosteloos worden aangeboden.


Ten slotte ben je welkom op de speciale activiteiten: KSOVA On Tour waarbij we naar een speciaal uitgekozen voetbalwedstrijd gaan kijken, Worstenbrood en Appelbol met de trainingsvrienden in het begin van het nieuwe jaar, KSOVA goes Paintball, KSOVA Kulinair, enzoverder.